Figyelem! Kedvezményes egyéni konzultáció a leggyorsabbaknak! Legyél benne az első 20-ban!

Személyre szabott egyéni konzultáció

A teljes figyelmem csak a Tiéd!

Mindannyian tehetségesek vagyunk valamiben. Emberi mivoltunkból fakad a kötelességünk, hogy tehetségünket kibontakoztassuk és mások javát éppúgy szolgáljuk ezzel, mint a sajátunkat.

Az egyéni konzultációk kulcsa a FIGYELEM. Megtanulod, hogyan legyél jelen és ez hogyan vezet a számodra legjobb megoldáshoz.
Most lehetőséged van kedvezményesen jelentkezni velem egy 30 perces egyéni konzultációra!

Az Embernek figyelemre van szüksége ahhoz, hogy érezze, szeretve van

Ugye Te is vágytál már arra, hogy valaki figyeljen Rád, pontosabban valaki csak Rád figyeljen.


Képzeld el a gyerekeket, mennyire vágynak arra, hogy figyelmet kapjanak!

Aki figyelmet kap, elkezdi önmagát is figyelni és tudatosabbá válik

Az, hogy én figyelek egy dolog. Megfigyeltem, hogy aki figyelmet kap, elkezdi önmagát is figyelni és a környezetére is tudatosabbá válik. 

A konzultációs folyamatban, aminek a célja a jövő tervezése, meg lehet tanulni a jelenre való fókuszálást. Amit én teszek, az nem más, mint a rendelkezésünkre álló időben megteremtem a figyelem-teret.

Megkeressük a jövőbe vezető következő lépést

Az egyéni konzultációkat úgy tartom, hogy a figyelmemet adom abban a térben és időben, ahol és amit együtt töltünk. Lehet, hogy a szülők, lehet, hogy a gyermek van ebben a figyelem-helyzetben, aminek az értelme az, hogy a jövőbe vezető következő lépést megkeressük.

Függetlenül attól, hogy a szülő konzultációval egybefűzött pályaválasztás, karriertervezés vagy karrier újra tervezés a téma, az egyéni konzultációk célja a meglévő erőforrások feltérképezése minden szinten: a szemmel látható fizikai valóságtól az érzelmek, gondolatokig egy átfogó, személy-képet tudjunk készíteni, amiből következik, merre tovább?

Mivel gazdagít az egyéni konzultáció?

N
Legfontosabb az önismeret, ami a megalapozott pályaválasztás alapköve.
N
Tapasztalatot ad arról, hogyan lehet a hátrányokból előnyt kovácsolni.
N
A blokkoló, gátló tapasztalatokra épülő hitrendszerek, berögzült viselkedési mechanizmusok felülíródnak, új irányok és lehetőségek bontakoznak ki.
N
A figyelem összpontosításának képessége fejlődik – ez a tanulás egyik pillére.
Megnézzük a helyzetedet, személyreszabottan segítek Nektek. Már önmagában hatalmas értéket képvisel a konzultáció.

Karriertanácsadónak születtem

Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy minél több gyerek és fiatal jövőjének tervezéséhez járuljak hozzá, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőttek legyenek

Sokan nehezen találják meg mi is az ő utuk, mivel is kellene foglalkozniuk, mi az, ami igazán motiválja őket és amiben valóban kiteljesedhetnek. Nálam ez sose vot kérdés, én karriertanácsadónak születtem. Minden út, minden történés ide vezetett. 

Kicsi korom óta figyelek életutakat, mindig is egyértelmű volt számomra, hogy tanácsadó leszek, emberekkel akarok foglalkozni. Volt egy karrierút a fejemben, amin elindultam és előbb-utóbb teljesültek a céljaim. 

Amikor szervezetfejlesztő és tréner voltam, láttam, hogy mennyire nehezen viseli a legtöbb ember a munkahelyét. Hogy lehet rajtuk segíteni? 

Úgy, hogy ők maguk is akarnak igazán változni és tetteikkel hozzájárulnak az életük jobbításához. Ehhez a lépéshez tudatosságra van szükség, valamint kitartásra és nyitottságra. Évek, évtizedek tapasztalatai alapján kialakult hitek és hitrendszerek alakulnak át. A folyamat időigényes is és hatással van az élet minden területére

Jellemzően 40 – 50 éves kor az, amikor felmerülnek a kérdések. Viszont akkor már sokkal nehezebb változtatni. Miért is kellene megvárni ezt a kort, hogy szíven üssön minket a tudat, hogy nem vagyunk  a helyünkön, nem azt csináljuk, amit igazán szeretnénk. 

Emberi mivoltunkhoz méltatlannak találtam az elpocsékolt éveket vagy azt, hogy így élik meg nagyon sokan az életüket. Ez adja azt az erős indíttatást, a hajtóerőt, ami közel vitt és visz a mai napig a gyerekekhez. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy minél több gyerek és fiatal jövőjének tervezéséhez járuljak hozzá, hogy 40 évesen a tükörbe nézve ne hasítson belé, hogy “Uramisten, ki is vagyok én? Mit keresek itt?”

Lényeges, hogy tanulják meg átgondolni a választásaikat, vállalják a felelősséget a döntéseikért és legfőképpen erről képesek legyenek kommunikálni a szüleikkel is.

Életüknek abban a szakaszában találkozom velük, amikor minden változik bennük, velük. Az önálló életre készülnek, keresik az egyensúlyt a megváltozott helyzetben. Többnyire bizonytalanok és a szüleiktől jól ismert mondatok nem vagy kevésbé segítik őket.

Független, kívülről érkező visszajelzésre, megerősítésre van szükségük – ezt adom én. Érdekes módon megfigyeltem, a szülőknek is ugyanerre van szükségük, mert a pályaválasztás, az érettségi, felvételi eredménye mutat valamit arról, milyen szülők voltak. A megmérettetés nem csak a gyerekek helyzetére vonatkozik, más szinten a szüleik is átmennek ezen a folyamaton. 

Egyértelművé válik, hogy az érzések, gondolatok, szavak tettek összhangban vannak-e. Kiderül ezen a ponton, hogy a szülői minta hogyan megy tovább a gyerek életében és az is nyilvánvalóvá válik, hogy a szeretet hol van az életben.

A pályaválasztásra úgy tekintek, mint egy beavatási szertartásra, körtánc nélkül

Lezárul egy korszak, a gyerekkor, amit el kell gyászolni, hogy a következő szakasz tisztán induljon a felnőttségbe.

A gyermekből felnőtt lesz folyamatába kapcsolódok be. Családok életére van hatással az, hogy a gyerekeket és szülőket a figyelmemmel kísérem az élet egyik kiemelt szakaszában, a pályaválasztás, karriertervezés idején.

Minél több gyereknek és fiatalnak szeretnék segíteni abban, hogy megtalálja az érdeklődésének, tehetségének és lehetőségeinek megfelelő pályát és ezek mentén építse karrierjét. 

|

“Zsuzsi segítségével megtaláltam a számomra ideális iskolát, ami időt ad nekem ahhoz, hogy ha nyitott szemmel járok, megtaláljam álmaim foglalkozását.”

“Visszatérve a tesztre, nekem ez az egész sok mindenben segített, ugyanis világosabbá vált, hogy ne az óvónői szakmát válasszam, így spóroltam magamnak legalább négy évet.

Segített abban is, hogy melyik iskolába folytassam tovább a tanulást és hogy az gimnázium legyen. Zsuzsi segítségével megtaláltam a számomra ideális iskolát, ami időt ad nekem ahhoz, hogy ha nyitott szemmel járok, megtaláljam álmaim foglalkozását.”

/Fanni, 15 éves/

|

“A Zsuzsával való beszélgetések közben a döntés megszületett és extra eredményként azt is elmondhatom, hogy a gyermek motiváltabban és céltudatosabban vágott bele az utolsó középiskolai évébe.”

„Zsuzsánál a fiam vett részt pályaorientációs tanácsadáson, az utolsó gimnazista évére készülvén. Csak ajánlani tudom Zsuzsát és az alkalmazott módszertanát. Attitűdje, a gyermekre való ráhangolódása nagyon pozitív élmény volt, szülőként is. A gyermek érdeklődését fenntartva erősítette meg az elképzeléseit a vágyott szakmákról és iskolákról, behozva különböző alternatívákat is. Célunk az volt, hogy megismerjük a lehetőségeket a képességekre alapozva. A Zsuzsával való beszélgetések közben a döntés megszületett és extra eredményként azt is elmondhatom, hogy a gyermek motiváltabban és céltudatosabban vágott bele az utolsó középiskolai évébe.”

/Edit/

Te lefoglaltad már a helyed?

Az első 20 jelentkező töredék áron, 15.000 Forintért tud hozzám jönni egyéni konzultációra! A többi jelentkező pedig 25.000 Forintért foglalhat!

Konzultáció jelentkezés


© Copyright 2023 Móré Zsuzsa I Minden jog fenntartva!
Szöveg és design: Soulwave Marketing